Virtuális falugyűlés

Két éve útjára indítottunk egy anonim kérdőívet, amin a falu jövőjével kapcsolatos lakossági elképzelésekre kívántunk rákérdezni. Sajnos nem túl sok érkezett vissza. Ez most az az időszak, amikor a település vezetője szeretné látni, hogy milyen irányba is próbáljon meg a falu elindulni. Ehhez azonban elengedhetetlen az Önök véleménye, a Ti véleményetek! Mert egy falut nem egy, vagy két ember irányít, hanem annyian, akik benne élnek! Várok konkrét elképzeléseket, de a legjobban annak örülnék, ha mondjuk arról kapnék képet, hogy inkább a meglevő környezetet védjük, vagy minél több ipart próbáljunk meg idecsábítani, vagy a turizmus fejlődjön...
Természetesen bármit is javasoltok, ahhoz nem elég akarni, a forrást is meg kell találni! De ettől még az irányt meg lehet és meg is kell határozni a következő évtizedekre! Mert annál rosszabb nincs, ha a szélrózsa minden irányát követve szédülünk bele a saját bizonytalanságunkba!
 

Hozzászólásokvolt egyszer egy fórum erről

alighanem a virtuális kisdobos kidobolja címmel, minden héten egyszer megszerveztük...
.. először azt hittem, hogy arra utalsz vissza Smiling

Mindenesetre a kérdőívekkel kapcsolatosan van egy kis problémám. A legutóbbi - személyes felmésérés eredményeit sem dolgozták fel alaposan - bár én nagy nehezen ki tudtam préselni az oktatótol - ki a felmérést szervezte - az un. nyers eredményt, ami azért tanulságos és használható volt.

Egyébként a felvetett gondolatnak mindig megvan az aktualitása, különösképpen most, mikor kormányost keres a falu matrózokkal.
Bizony nehéz azt a hajót kormányozni, amely nem tudja hol is szeretne majd kikötni.

BrslAc stabil

Bl