Felkerült a II. Csuka Fesztivál programja

A mai nappal felkerült a fesztivál programja! A további részletek már készülnek és amint megvannak, a híreket folyamatosan közöljük! Tájékoztatásképpen elmondom, hogy a nap költségvetése 900.000 Ft, amiből 350.000 Ft-ot ad az önkormányzat, a többit támogatóktól szeretnénk összegyűjteni!
 

HozzászólásokFőző verseny!

Tájékoztatásul !  Aki részt kíván venni a főző versenyben ,és nevezni szeretne a jelentkezését megteheti   gizusbm1@citromail.hu  címre küldve.  Minden résztvevőnek  a saját hozott alapanyagból kell elkészíteni a pörköltet. Nincs megszabva ,hogy milyen húsból készül el az étel. Aki a főzéshez igényel fát kérem jelezze felém ezt is!     tel.sz.  0670-55-99-552

delfinHova?Közélet

Falunap 2010 alá
 
 Köszi

Bár nem biztos, hogy leszek.Hello, A falunap programja

Hello,
A falunap programja egy 2009-es bejegyzés, a címsorban I. Csuka Fesztivál van, és a lap alján csupa tavalyi bejegyzés van belinkelve. Ezeket vagy törölni kellene, vagy külön bejegyzés kellene az idei programoknak, mert így nagyon zavaró. Pl. a pörköltfőző verseny kiírására kíváncsi lennék, de csak a tavalyi csukás főzőverseny kiírását találom.
(Ja igen, azt is el kellene dönteni, hogy csuka fesztivál, vagy csukafesztivál, mert egymás mellett elég szerencsétlenül néz ki a két verzió...).

Kipucoltam - ez van, ha valaki nekiáll régi oldalakat átfarigcsálni Smiling

A komfortzónád határain túl kezdődik az élet.köszi szépen, gondolom

köszi szépen, gondolom érdemes lesz majd még a részletes program miatt később ide kattintani.

reméljük Smiling

A komfortzónád határain túl kezdődik az élet..

Pörköltfesztivál...
Smiling
Jácint
---------------------------- _@_/" -----------------------------
Nográd megye: 18°C, borús. A hajam meg mindig bírja.