Darts falubajnokság?

Darts Falubajnokság 2010
 
 
Kezd beindulni a darts élet a faluban, az Ifjúsági Házban nyitvatartási időben ingyenesen lehet gyakorolni a klubtagoknak, lezajlott az első bajnokság is. Arra gondoltunk, hogy miért ne lehetne összehozni a teke falubajnokság mintájára a dartsosokat is? Egyéniben indulna a megmérettetés, mindenki mindenkivel játszana a bajnokságban. A fordulók minden hétvégén lennének. Az indulók számától függően akár oda-visszavágós módon is szervezhetjük a bajnokságot. 301-es szabályok lennének, csak csóri lakosok indulhatnának (ezzel erősítve a helyi utánpótlásbázist), négy nyert szett jelentene egy nyert meccset. Aki mondjuk szombaton nem ér rá (egy mérkőzés maximum fél órát venne el az ember idejéből), akkor hétköznapra is halaszthatná a meccsét, csak a partnerrel kell megbeszélnie. Mindenki dobhat a saját felszerelésével. Nevezési díj nem lenne.
Előzetesen most arról kérdezősködöm, hogy kit érdekel, ki az aki benevezne? Maximum 16 versenyző nevezését tudnánk fogadni!
Ha kérdés van, megpróbálok válaszolni!
 
Krisztián
 

Hozzászólások



Sürgős!!!

Már csak egy hely kiadó a darts falubajnokságba!
14 fővel indítjuk meg a jövő héten!
Tehát még egy embert várunk!
 
 



Hol vagytok bátor jelentkezők?

Eddig hatan jelentkeztek már, tízen még megtehetik! Jácint! Rád is várunk! Smiling
 
 



jól

jól kezdődik

Az otthon kutya nélkül csak egy lakás.



szerintem

masszív kis társaság lesz, ami egy-két éven belül egy igen eredményes falusi darts élethez vezethet. Csak mindenkiben maradjon meg a kitartás. Én például kapásból kikaptam, de nem bánom, várom a következő ellenfelet! Az első forduló már zajlik, nagyon jó kis meccsek voltak eddig!