nyugdíjasok - meghívók blogja

Adventi Népdalköri Találkozó , Oroszlány

Az idei évben 17. alkalommal kerül megrendezésre Oroszlányban az Adventi Népdalkör Találkozó, melyre az ország legjobb népdalköreit hívják meg .
Megtiszteltetés a csóri Jó Barátok Népdalkör számára, hogy már évek óta meghívást kap erre a nívós rendezvényre.
Kórusunk természetesen az idei évben is eleget tesz ennek a meghívásnak, és a (külön-busz) férőhely lehetősége szerint szívesen eljöhet velünk bárki, akit érdekel ez a szép rendezvény.

KI-MIT-TUD ? meghívó

Tisztelt Csóriak, kedves Barátaink!

Hagyományainknak megfeleően az idei évben is megrendezzük falunkban a KI-MIT-TUD -ot.

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk, akár érdeklődőnek, akár résztvevőnek.
Mint már azt sokan tudják, a részvétel nincs korhoz kötve, tehát a legkisebbtől a legidősebb korosztályig szívesen látjuk a jelentkezőket.

Jelentkezni lehet a kultúrális műfaj szinte minden ágában, legyen az ének, zene, próza, tánc, paródia, pantomim, vagy bűvészkedés.............  A felsoroltakon kívül is minden, színpaon előadható produkciónak szívesan helyt adunk.

Okróber 23, megemlékezés

Október 23-án

nemzeti ünnepümkön megemlékezést tartunk

10 órakor a fő téren (esős idő esetén a kultúr házban).


Megnyitót mond Csete Krisztián polgármester, az ünepi műsort a Mátyás király Általános Iskola  7. soztályos tanulói -Oroján Mariann tanárnő vezetésével- adják, és a Jó Barátok Dalkör énekli a himnuszt, illetve a szózatot.

A kisbíró hirdetménye

A KISBÍRÓ HIRDETMÉNYE :

Közhírré tétetik a község népének,
Eljött az idő, a Kisbíró létének.
Közeleg a szüret, ideje a bálnak,
Amidőn a népek, mulatni járnak.

Ez okból tehát, közhírré tétetik,
Október elején, nagy nap kerekedik.
Lesz majd dínom-dánom, no meg egy kis muri,
Kicsiknek, nagyoknak, korhoz illő buli.

Kiállítási Meghívó

Az elmúlt években a nyugdíjas egyesületek sok kultúrális eseményen, rendezvényen, seregszemlén vettek részt, melyek okleveleiből és emléklapjaiból kis kiállítást állítottunk össze (kultúr házban), hogy mások is ízelítőt kaphassanak és láthassák eredményeinket.
A kiállatás nem tartalmazza minden oklevelünket, emléklapunkat, kategória díjunkat, annak körülbelül csak negyed részét (ca. 80-90 db lett kirakva), de ebből is látszik, hogy tágabb környezetünkben hány helyen fordultunk meg.

Meghívó Lakitelekre

2008 május 24-én (szombaton) kultúrális találkozót szervez a lakiteleki nyugdíjas Klub, melynek helye, a lakiteleki Tősfürdő. ( Rossz idő esetén a község művelődési háza.)
A találkozó várhatóan 600 fős lesz.
Szállás faházakban, ebéd (bográcsos pörkölt krumplival, savanyúsággal 700.-Ft). A strandolni vágyók a fürdőt kedvezményesen vehetik igénybe.
A műsorok szombaton 10 órától kezdődnek a szabadtéri színpadon.

Locsoló bál

Március 29-én (szombaton) Locsoló bállal egybekötött névnapos estet tartunk, melyre ezúton is szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Farsangi bál

2008. február 23-án (szombaton) Farsangi bállal egybekötött névnapos estet tartunk, melyre minden kedves érdeklődőt és kikapcsolódni vágyót szeretettel várunk.

Meghívó programjainkra

2007 decemberi és 2008 januári programtervünk:


2007. december 2. Oroszlány , Adventi találkozó. Bérelt busszal megyünk, pontos indulás a november 29-i kóruspróbán lesz megbeszélve. A találkozóra kórusunk két új számmal készül, illetve részt veszünk a közös éneklésen is. A kórust kísérő ismerősök-barátok részére 500.- Ft a rendezvény belépődíja. Oroszlányi utunkkor haza felé tervezünk egy kellemes vacsorát, ennek részleteit, költségeit a kóruspróbákon megbeszéljük.

Szüreti mulatság, október 21. vasárnap

Október 21-én vasárnap lesz  a hagyományos szüreti mulatság, melyre  külön meghívást kaptunk egy 50 perces vidám műsor előadására is. A műsor előkészítése folyik, a jó ötleteket szívesen fogadjuk.

Tartalom átvétel