Baba-mama Klub blogja

Karácsonyi Baba-mama Klub

Kedves Kismamák!
Ezúton szeretnélek meghívni Benneteket egy karácsonyi baba-mama klubba. Ideje: 2013.12.20. (péntek) 10-12 óra. Helye: Baba-mama Klub helyiség az óvodában. Vendégünk Csehiné Ilonka néni lesz, aki a régi idők karácsonyáról fog mesélni. Aki szeretné megismerni és továbbadni gyerekeinek ezeket a hangulatos, néha torokszorító történeteket, jöjjön el! 

Langalló sütős Baba-mama Klub

Kedves Kismamák!
 

Anyatejes Világnap

Kedves Kismamák!
 
Szeretettel meghívlak Benneteket az Anyatejes Világnap alkalmából megrendezésre kerülő kis ünnepségre 2013.08.01-én 10-12 óra között a Művelődési Házba.
Meghívott előadó: Pordány-Horváth Ágnes autogén tréner, szimbólum terapeuta. Interaktív előadásában a női lélekről lesz szó.
 

Babaruha börze termelői vásárban

FIGYELEM!
2013.02.02-án, szombaton a termelői vásár kibővül babaruha, gyermekruha börzével. Várunk minden eladni és vásárolni szándékozó anyukát, apukát.
Eladási szándékot Csete Krisztiánnál lehet jelezni a csetekr@t-online.hu e-mail címen, illetve a Polgármesteri Hivatalban. 

Baba-mama Klub új időpontban

Kedves Kismamák!
A Baba-mama Klub találkozói ezentúl új időpontokban lesznek. Továbbra is 2 hetente, de csütörtöki napokon tartjuk 10-12 óra között az óvoda keleti szárnyában (leendő sószoba). Legközelebb 01.31-én várok minden érdeklődő családot. 
Szántayné Kriszti

Baba-mama Klub

2013.01.18-án, 10-12 óra között várlak Benneteket a Baba-mama Klubban. Már az új helyszínen, az óvoda jobb szárnyában lesz a találkozó. 
Szántayné Kriszta

Boldog új évet!

Azt kívánom az új évben, hogy mindenkinek teljesüljenek álmai, vágyai! Leljétek örömeteket gyermekeitekben, társaitokban!
Szántayné Krisztina

Anyatejes Világheti Baba-mama Klub

Kedves Anyukák!
Az Anyatejes Világhét alkalmából szeretettel köszöntök minden szoptató édesanyát!

Baba-mama Klub

Sziasztok!
2012.06.15-én lesz Baba-mama Klub nélkülem. Az ajtót Abdai-Csete Anna fogja nyitni. Menjetek minél többen.
Szné Kriszti

Baba-mama Klub

2012.06.01-én a szokott időben lesz Baba-mama Klub. Szeretettel várlak Benneteket!
Szántayné Kriszti

Tartalom átvétel