Adatvédelmi elveink és felhasználási feltételek

A csor.hu weboldal üzemeltetője Csór Község önkormányzata.
8041 Csór, Fő tér 10.
(22) 599-511

A csor.hu honlapon a hozzászólást és fórum téma létrehozását az üzemeltető csak olyan regisztrált felhasználóknak engedélyezi, akik természetes személyek. A regisztrációhoz felhasználói nevet és egy valós e-mail címet, valós nevet és valós lakcímet kell megadni. Ezek hiányában a felhasználó kizárható az oldal használatából. Az adatok pótlásáról korábban regisztrált felhasználóink is kötelesek gondoskodni. Az adatok ellenőrzésének a jogát az üzemeltető fenntartja. A megadott személyes adatokat ezen kívül kizárólag a regisztrációval és a regisztrált tagsággal kapcsolatos kommunikációra használjuk fel.
Fenntartjuk a jogot a reklámcélú bejegyzések törlésére.

A regisztrációval felhasználóink beleegyezésüket adják, hogy más, szintén regisztrált felhasználóink a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül e-mailben is üzenetet küldjenek nekik, miközben e-mail címük és személyes adataik továbbra is titkosak maradnak, azt a többi regisztrált felhasználó nem, csak az arra felhatalmazott személyek ismerheti meg.

A regisztráció során megadott adatokat harmadik fél számára nem adjuk át, és a feljebb meghatározott célokon kívül másra nem használjuk fel.

Regisztrálni itt lehet.

Az adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseket az info@csor.hu címen várjuk.


Szerzői jogok


A honlapon szereplő információkra a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 2.5 Magyarország licence vonatkozik.
A honlapra szöveges vagy egyéb információt feltöltő felhasználók tudomásul veszik, hogy az ő általuk feltöltött anyagokra is ezen licencek vonatkoznak, az alábbiak szerint:

Creative Commons License
A honlap tartalma a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

A honlapon a hozzászólások moderáltak. A Moderálási Szabályzat itt látható.